Info MINI & CLAN

MINI & CLAN har samma storlek, skilldnaden är förinstallerade script och 2 olika domännamn.

  • dittnamn.no1-clan.com
  • dittnamn.infosajt.se

Mini kontot är det lilla kontot för html sidor. Platsen är 15 MB stor och räcker gott å väl för att t.ex. lägga upp en enkel privat hemsida.

Clan kontot är i storlek samma som Mini kontot med skilldnaden att jag förinstallerar 2 php script som tar liten plats men med STORA möjligheter att bli en bra och fräck hemsida. Du får en CMS sida med Forum.
OBS!!! Gäller endast "gamers"

Mini & Clan kontot kommer du åt med FTP konto som skapas vid registreringen. Därifrån lägger du upp din hemsida.

Mini  & Clan innehåller 5 st epostadresser som ska väljas och skrivas ner vid registreringen.

Domän adress till Mini Kontot blir.
dittnamn.no1-clan.com eller dittnamn.infosajt.se. INGET eget domännamn i det här kontot. Vill du ha eget domän namn får du välja Maxi kontot.

I Clan kontot finns möjlighet att få förinstallerat CMSimple och txtForum  som båda är textbaserade (inget databas behövs). CMSimple och txtForum är scriptade i php och använder sig av text filer för att spara information om användare och innehåll på hemsidan. All redigering av innehållet hemsidan kan göras via ett administrations konto på hemsidan och inget uppladdning eller html kodning behövs för att ändra innehåll.
Med dom 2 scripten får du en enkel och komplett hemsida med allt du behöver till din Clan. Jag har några färdiga designer på dessa Clan sidor, INGET annat installeras.
Vill du ha en egen design får du fråga efter en offert.

Template Design by preppen.com